
צ'יפס פסטהזוכרים את הפסטה פטה בתנור מטיקטוק שחירפנה את הרשת? אז עכשיו להיט חדש עם פסטה השתלט לנו על הפיד: פסטה קראנצ'ית בקלי קלות שלא מצליחים להפסיק לנשנש. אם ברשותכם מכשיר לטיגון באוויר חם - זה הזמן להשתמש בו
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2 כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה ממי הבישול ומעבירים לקערה. 3 מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים. 4 מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומפזרים מעליו את הפסטה בשכבה אחת (אפשר גם להשתמש במכשירי טיגון אוויר חם ללא שמן).
לפזר ככה שאף חתיכה לא עולה על חברתה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
5 מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כרבע שעה או עד הזהבה. 6 מגישים חם, מומלץ לד מטבלים.
מומלץ להגיש עם מטבל | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.
|