
קציצות קבב אפויותקבבים בתנור הם כנראה ארוחת הצהריים המושלמת: גם מהירה, גם פשוטה שבפשוטות, גם טעימה ומשביעה וגם מספקת. אז יאללה, מי מעמיד סיר אורז ומוציא חסה ועגבנייה מהמקרר?![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שמים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ולשים היטב בידיים. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה. 2מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים בספריי שמן. 3יוצרים קציצות קבב מוארכות או עגולות ומשטחים אותן מעט. מסדרים על התבנית ומתיזים מעט ספריי שמן גם מלמעלה. 4צולים בתנור 25-30 דקות, עד הזהבה קלה. נזהרים לא לייבש. ** מומלץ להגיש עם אורז וסלט. קציצות בקר אפויות (או קבב בתנור)|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |