אוכל
אוכל

קציצות קבב אפויות

קבבים בתנור הם כנראה ארוחת הצהריים המושלמת: גם מהירה, גם פשוטה שבפשוטות, גם טעימה ומשביעה וגם מספקת. אז יאללה, מי מעמיד סיר אורז ומוציא חסה ועגבנייה מהמקרר?

|mako אוכל| פורסם12:30
קציצות בקר אפויות (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.490reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • בצל גדול, קצוץ דק
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
  • 4 כפות פירורי לחם (או 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות)
  • כפית שטוחה בהרט
  • חצי כפית כמון
  • כפית מלאה מלח
  • כפית שטוחה פלפל שחור
  • כף שמן זית
  • רבע כוס מים קרים

אופן ההכנה:

1שמים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ולשים היטב בידיים. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה.

2מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים בספריי שמן.

3יוצרים קציצות קבב מוארכות או עגולות ומשטחים אותן מעט. מסדרים על התבנית ומתיזים מעט ספריי שמן גם מלמעלה.

4צולים בתנור 25-30 דקות, עד הזהבה קלה. נזהרים לא לייבש.

** מומלץ להגיש עם אורז וסלט.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

קציצות בקר אפויות (או קבב בתנור)קציצות בקר אפויות (או קבב בתנור)|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il