מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

חזה עוף עם פטריות ובצל

אנחנו מתים על המנות האלה, שמתחילות בטיגון בצל וממשיכות בזריקת עוד כמה מרכיבים פנימה ובבישול קצר עם תבלינים. הפעם הזוכים הם חזה עוף ופטריות

|mako אוכל| פורסם12:22
חזה עוף עם פטריות (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 כפות שמן
  • 5 בצלים בינוניים, פרוסים
  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
  • מלח לפי הטעם (בערך כפית שטוחה)
  • כפית שטוחה כורכום
  • חצי כפית פלפל לבן או שחור
  • חצי כפית קינמון (אם אוהבים)
  • כף וחצי סילאן טבעי או מייפל טבעי
  • 2 סלסילות פטריות, מאיזה סוג שאוהבים, פרוסות
  • חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

1מחממים שמן במחבת ומוסיפים את רצועות הבצל. מטגנים כ-15 דקות על להבה גבוהה.

2מוסיפים את רצועות חזה העוף ומטגנים עוד כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.

3מוסיפים תבלינים וסילאן, מערבבים ומוסיפים את הפטריות.

4מערבבים שוב, מנמיכים להבה למינימום ומכסים את הסיר.

5מבשלים כ-20 דקות, מוסיפים כוסברה ומגישים.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

** אין צורך להוסיף מים למחבת, הפטריות מפרישות מספיק נוזלים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il