
חזה עוף עם פטריות ובצלאנחנו מתים על המנות האלה, שמתחילות בטיגון בצל וממשיכות בזריקת עוד כמה מרכיבים פנימה ובבישול קצר עם תבלינים. הפעם הזוכים הם חזה עוף ופטריות![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן במחבת ומוסיפים את רצועות הבצל. מטגנים כ-15 דקות על להבה גבוהה. 2מוסיפים את רצועות חזה העוף ומטגנים עוד כ-10 דקות תוך כדי ערבוב. 3מוסיפים תבלינים וסילאן, מערבבים ומוסיפים את הפטריות. 4מערבבים שוב, מנמיכים להבה למינימום ומכסים את הסיר. 5מבשלים כ-20 דקות, מוסיפים כוסברה ומגישים. ** אין צורך להוסיף מים למחבת, הפטריות מפרישות מספיק נוזלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |