
צ'יפס חצילים ברוטב חמצמץחצילים בתנור זה תמיד טעים (או לפחות תמיד כשענת אלישע מכינה אותם) - אבל עם הרוטב הזה הם כבר משתדרגים לרמה של ממכרים. קצת חמוץ, קצת חריף, קצת עשבי תיבול, קצת שום - מדהים כמה שהשילוב הזה מוצלח![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל-200 מעלות טורבו ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. צ'יפס חצילים ברוטב חמצמץ|צילום: ענת אלישע, mako אוכל חצילים בתנור ברוטב חמצמץ|צילום: ענת אלישע, mako אוכל2חותכים את החצילים לצ'יפס עבים ומסדרים בתבנית. מתיזים ספריי שמן או מברישים בשמן זית ומפזרים מעט מלח ים אטלנטי. 3צולים את החצילים בתנור כ-30 דקות, עד הזהבה עמוקה. 4מכינים רוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 5מסדרים את החצילים בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב מעליהם. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |