אוכל
אוכל

יש לכם אייר פרייר? ככה תכינו בו את הצ'יפס המושלם

פריכים מבחוץ, רכים מבפנים, עם תיבול פשוט וטוב ותוצאה מדויקת. מרגישים שעדיין לא מימשתם את הפוטנציאל של צ'יפס בנינג'ה אייר פריי שלכם? תנו לנו לעזור (והצטיידו בקורנפלור)

|mako אוכל| פורסם07:11
Rating:3.576reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 3 תפוחי אדמה, קלופים
  • 2 כפות קורנפלור
  • מלח בנדיבות
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית פפריקה מעושנת
  • צ'ילי גרוס למי שאוהב
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לסירות (אפשר גם למקלות, עיגולים או כל צורה שאוהבים).

2מצפים את תפוחי האדמה בתערובת של קורנפלור, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומעושנת, צ'ילי ושמן זית.

3מרפדים את מכל האייר פרייר בנייר אפייה ומסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת.

4מפעילים את המכשיר על תוכנית טיגון אוויר חם ב-180 מעלות למשך 15 דקות, מוציאים והופכים את תפוחי האדמה. מפעילים ל-15 דקות נוספות ומגישים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

צ'יפס אייר פריירצ'יפס אייר פרייר|צילום: יעל קצב, mako אוכל
תגיות:צ'יפס
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il