1מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לסירות (אפשר גם למקלות, עיגולים או כל צורה שאוהבים).
2מצפים את תפוחי האדמה בתערובת של קורנפלור, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומעושנת, צ'ילי ושמן זית.
3מרפדים את מכל האייר פרייר בנייר אפייה ומסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת.
4מפעילים את המכשיר על תוכנית טיגון אוויר חם ב-180 מעלות למשך 15 דקות, מוציאים והופכים את תפוחי האדמה. מפעילים ל-15 דקות נוספות ומגישים.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים
או באינסטגרם המהמם שלה
צ'יפס אייר פרייר|צילום: יעל קצב, mako אוכל