
סלמון עם עשבי תיבול ולימון כבושבמשפחה של יעל קצב מדובר במנה קבועה, ומבחינתנו זאת כבר סיבה טובה לאמץ אותה ללא כל דיחוי לליל הסדר, ובכלל לימי שישי. מנת סלמון חגיגית, מרשימה וקלה בטירוף להכנה, שכל מי שטועם ממנה רק רוצה עוד |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את עשבי התיבול יחד עם הפלפל החריף, שמן הזית, שום, לימון כבוש, אריסה, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור עד לקבלת תערובת משחתית ורטובה. 3מניחים את הסלמון על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם העור כלפי מטה. מורחים בתערובת עשבי התיבול. 4צולים את הדג 25-30 דקות, ומגישים. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה סלמון עם עשבי תיבול|צילום: יעל קצב, mako אוכל סלמון עם עשבי תיבול. מוכן|צילום: יעל קצב, mako אוכל** הנתח מספיק ל-10 מנות כמנה ראשונה, ופחות מזה אם מוגש כעיקרית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |