
מאפינס וניל פשוטים ומעוליםהשומן במאפינס האלה מגיע משמנת מתוקה מוקצפת - לא שמן ולא חמאה - מה שהופך את הבלילה שלהם ליציבה וחזקה במיוחד. רוצים לפנק אותם בשוקולד צ'יפס? עופו על זה, הם אפילו לא ישקעו למטה. קלאסיקה של מאפינס
צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה
|
המצרכים :ל-12 מאפינס:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקציפים במיקסר את השמנת והסוכר כ-5 דקות לקצף יציב, תפוח ובהיר. 3 מוסיפים ביצים, מלח ווניל וטורפים בעדינות. 4 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקפלים בעדינות לקבלת תערובת אחידה. 5 מסדרים מנז'טים בתבנית מאפינס ומחלקים את התערובת ביניהם (אפשר להיעזר בכף גלידה קפיצית בקוטר 6 ס"מ). 6 אופים כ-15 דקות, עד שהמאפינס זהובים וקפיציים למגע. ** אופציה: אפשר להוסיף לבלילה תוספות כמו אגוזים, פירורי חלבה או שוקולד צ'יפס, בזכות השמנת המוקצפת הם יישארו יציבים בבלילה ולא ישקעו. המתכון באדיבות רעות זומר מ-Cookstock, חומרי גלם איכותיים לבישול ואפייה.
|