
שקשוקה חריפה עם פטההייתה לנו הרגשה שענת אלישע היא מאלה שהשקשוקות תמיד מצליחות להם, והנה - צדקנו. כאן בגרסה חריפה אש, עם קוביות גבינת פטה שיצננו קצת את הבעירה![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את הפלפלים. מטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב. 2מוסיפים את שיני השום והעגבניות ומטגנים כ-3 דקות נוספות. שקשוקה חריפה - המרכיבים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל שקשוקה חריפה של ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכל3מוסיפים את התבלינים והרסק ומערבבים 2 דקות. מוסיפים מים רותחים, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 20 דקות. 4מוסיפים את הביצים ומבשלים עד מידת עשייה רצויה. 5מוסיפים גבינת פטה ופטרוזיליה ומגישים לצד לחם טרי. תגיות:שקשוקה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |