אוכל
אוכל

סלט אבוקדו

יצא לכם לטעום אבוקדו בימים האחרונים? אם כן, בטוח הבחנתם שהפרי נמצא עכשיו בשעתו היפה ביותר, ולא לנצל את זה כמו שצריך זה פשוט פשע. אנחנו מתכוונים לאכול סלט אבוקדו בכל ערב מעכשיו ועד הודעה חדשה, ואתם?

|mako אוכל| פורסם10:09
גוואקמולי  (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:460reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 אבוקדו בשלים, קלופים (עדיפות להאס)
  • 1 עגבנייה טרייה, חתוכה לקוביות
  • חצי כפית מלח
  • מיץ מחצי לימון טרי
  • רבע בצל סגול, קצוץ דק
  • רבע פלפל ירוק חריף טרי, קצוץ דק

אופן ההכנה:

1מועכים היטב את האבוקדו במזלג.

2מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים בעדינות ומגישים.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il