
מרק עגבניות ואורזמעכשיו אנחנו מפטנזים על המרק הזה, הסמיך והטוב, שאנחנו מתכוונים להעמיד בשנייה שנגיע הביתה. בדיוק המרק שרוצים לאכול עם כזאת שמש שקרנית בחוץ![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שקיפות. 2מוסיפים סלרי ושום ומטגנים עוד דקה, תוך ערבוב. מרק עגבניות ואורז - המרכיבים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל מרק עגבניות ואורז קלאסי|צילום: ענת אלישע, mako אוכל3מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק ותבלינים יבשים ומבשלים כ-5 דקות תוך ערבוב. 4מוסיפים את האורז והמים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר. 5מבשלים כשעה, או עד ריכוך מלא של האורז. חשוב לערבב בכל 15-20 דקות, כדי שהאורז לא יידבק לתחתית הסיר. המרק מוכן כשהאורז ממש מתפרק מהבישול הארוך. 6מוסיפים כוסברה קצוצה ומגישים. המתכון עלה לראשונה בתאריך 6/2/23 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |