
מרק תירס ועוף אסייתי מהירכל אחד חייב בארסנל לפחות מתכון אחד טוב למרק תירס שווה וטעים בטירוף. המתכון הזה בהחלט עשוי להיות האחד. מרק תירס אסייתי, מהיר וטעים בקטע מטורלל, שיש בו גם עוף – כדי שגם בגזרת החלבון תוכלו להיות רגועים |
המצרכים (6 מנות):
לתיבול:
לנטיפים:
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בסיר בינוני עד הזהבה. 2 מוסיפים את העוף וצורבים מכל הכיוונים. 3 מוסיפים את התירס והסלרי וממלאים מים עד שלושה רבעים מגובה הסיר. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים 40 דקות. 4 מוציאים את העוף ומפרקים אותו. את העצמות והעור זורקים ואת העוף שומרים בקערה. 5 טוחנים את המרק בבלנדר מוט (כדאי להוציא קודם את ענף הסלרי). 6 מחזירים את הסיר לאש, מחזירים את העוף ומתבלים. טועמים ומתקנים תיבול. 7 מקשקשים את הביצה במזלג בקערה ויוצקים נטיפים לתוך המרק. מבשלים עוד שתי דקות. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון!
|