
מרק תירס ועוף אסייתי מהירכל אחד חייב בארסנל לפחות מתכון אחד טוב למרק תירס שווה וטעים בטירוף. המתכון הזה בהחלט עשוי להיות האחד. מרק תירס אסייתי, מהיר וטעים בקטע מטורלל, שיש בו גם עוף – כדי שגם בגזרת החלבון תוכלו להיות רגועים |
המצרכים (6 מנות):
לתיבול:
לנטיפים:
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בסיר בינוני עד הזהבה. 2מוסיפים את העוף וצורבים מכל הכיוונים. 3מוסיפים את התירס והסלרי וממלאים מים עד שלושה רבעים מגובה הסיר. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים 40 דקות. 4מוציאים את העוף ומפרקים אותו. את העצמות והעור זורקים ואת העוף שומרים בקערה. 5טוחנים את המרק בבלנדר מוט (כדאי להוציא קודם את ענף הסלרי). 6מחזירים את הסיר לאש, מחזירים את העוף ומתבלים. טועמים ומתקנים תיבול. 7מקשקשים את הביצה במזלג בקערה ויוצקים נטיפים לתוך המרק. מבשלים עוד שתי דקות. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |