
ככה מכינים פתיתים אחד אחדאנחנו מבלים במטבח לא מעט שעות בשבוע, מכינים אוכל טעים בדרך כלל ומתמודדים לא רע עם אתגרי המטבח השונים. אבל פתיתים? איכשהו פתיתים לא הצלחנו להכין כמו שצריך, ולא משנה מה ניסינו. עד המתכון הזה![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים עד הזהבה עדינה. 2מוסיפים את הפתיתים ומטגנים תוך כדי ערבוב 7-8 דקות. 3מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים לטגן עוד כדקה. פתיתים של ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכל4מוסיפים מים רותחים, מערבבים היטב ומכסים את הסיר. 5מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-12 דקות. בכל 3 דקות פותחים את הסיר ומערבבים את הפתיתים במזלג (זה חשוב!). 6מסירים את הסיר מהאש ומשאירים אותו סגור 10 דקות. 7מערבבים שוב בעזרת מזלג ומגישים לצד סלט ירקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |