מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

צלחת ניגובים

היינו אומרים לכם לחכות לאורחים עם המנה הטרנדית היפהפייה הזו, אבל האמת היא שאין שום סיבה. אתם לבדכם, או עם המשפחה, יכולים לעשות יופי של עבודה בלזלול אותה וליהנות מכל שנייה

|mako אוכל| פורסם13:32
צלחת ניגובים (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

הפעם לא אוכלים עם סכין ומזלג, הלחם יהיה המחליף הראוי לצלחת הניגובים המשגעת והטעימה הזאת – כל לחם שאוהבים, קלוי או טרי (ההצעה שלנו לבגט משוח בשמן זית בסוף המתכון). וההכנה? 5 דקות בלחץ.

המצרכים :

  • רבע כוס שמן זית
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • חצי כוס עגבניות מיובשות, קצוצות דק
  • חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים, קצוצים דק
  • 1 שן שום, כתושה
  • רבע כוסגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)בולגרית מפוררת
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • מיץ מחצי לימון
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:

  • בגט או כל לחם שאוהבים

אופן ההכנה:

1מניחים את כל המרכיבים לפי הסדר על צלחת יחסית שטוחה ורחבה.

2מערבבים ומגישים.

** לבגט כמו בסרטון: פורסים בגט, מברישים בשמן זית וצולים ב-180 מעלות 10 דקות.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

צלחת ניגובים של יעל קצבצלחת ניגובים של יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il