
עוגת שוקולד צ'יפס פרווה ב-5 דקות הכנהזקוקים לתמיכה מוראלית, וכמה שיותר מהר? העוגה הזאת של חנושה תעשה את זה על הצד הטוב ביותר (במיוחד אם תזרקו אליה עוד חופן של פצפוצי שוקולד באמצע האפייה). ופרווה, הכי טוב פרווה![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק רב פעמית, 30*12 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את הסוכר לאט לאט וממשיכים לטרוף עד לקבלת קצף תפוח. 2מוסיפים את הנוזלים: השמן, מיץ התפוזים והווניל. טורפים. 3מערבבים כף אחת מהקמח התופח עם פצפוצי השוקולד. מוסיפים את שאר הקמח לקערה ומערבבים מעט. מוסיפים את הקמח עם פצפוצי השוקולד ומקפלים לתוך הבלילה (כל זה כדי שהפצפוצים לא ישקעו לתחתית התבנית). 4מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה. 5אופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. עוגת שוקולד צ'יפס פרווה של חנושה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל** אני מפזרת עוד שוקולד צ'יפס על העוגה אחרי 15 דקות אפייה. ** לעוגה פרווה חשוב כמובן להקפיד שהשוקולד צ'יפס יהיו פרווה. עוגת שוקולד צ'יפס פרווה. תמיכה מוראלית קלאסית|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |