1מכניסים לקערה גדולה את העוף ואת כל השאר המרכיבים חוץ מהשומשום (תפוחי האדמה, השום, הקטשופ, החרדל, שני סוגי הסויה, הסוכר, התבלינים ושמן הזית). מערבבים היטב.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
צלי עוף ותפוחי אדמה - המרכיבים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל
צלי עוף ותפוחי אדמה ב-10 דקות|צילום: ענת אלישע, mako אוכל2אם יש זמן, מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים. אם לא - מעבירים ישירות לתבנית.
3מחממים תנור ל-200 מעלות חום סטטי (לא טורבו).
4מפזרים שומשום על העוף וצולים ללא כיסוי כ-40 דקות. פותחים את דלת התנור ובעזרת כף יוצקים בזהירות מהרוטב על העוף. מחזירים לתנור לכ-35 דקות נוספות.
המתכון עלה לראשונה בינואר.