אוכל
אוכל

עוף אדום עם בצל בתנור

מכירים את ענת אלישע? אם לא, אנחנו משמחים בשבילכם - כי עומד להיפתח בפניכם עולם חדש ומסעיר של אוכל ביתי פשוט מעולה. מתכונים קלים שלוקחים הכי הרבה 10 דקות, והופכים משפחות שלמות לשבעות, שמחות ומלאות חיים

|mako אוכל| פורסם06:59
עוף אדום עם בצל בתנור (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.5754reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 כרעיים
  • 3 בצלים גדולים, פרוסים

למשרה:

  • רבע צרור כוסברה
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 4 שיני שום
  • 2 כפות חומץ
  • חצי כוס קרם קוקוס
  • כפית סוכר חום כהה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית כורכום
  • רבע כפית ג'ינג'ר טחון
  • 2 כפיות מלח

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל מרכיבי המשרה יחד בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם משחתי.

2מניחים את הבצלים והעוף בתבנית ויוצקים עליהם את המשרה. מערבבים היטב. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.

3מחממים תנור ל-200 מעלות חום סטטי (לא טורבו).

4מסירים את הניילון הנצמד ומניחים נייר אפייה רטוב וסחוט מעל העוף.

5עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה וחצי.

לבלוג של ענת אלישע

עוף אדום של ענת אלישעעוף אדום של ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכלעוף אדום עם בצלעוף אדום עם בצל|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

6מסירים את הניירות, מעבירים לתוכנית טורבו וצולים עוד כ-30 דקות עד שהעוף מקבל צבע עמוק ויפה.

7מגישים עם אורז או לחם טרי.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il