
עוף אדום עם בצל בתנורמכירים את ענת אלישע? אם לא, אנחנו משמחים בשבילכם - כי עומד להיפתח בפניכם עולם חדש ומסעיר של אוכל ביתי פשוט מעולה. מתכונים קלים שלוקחים הכי הרבה 10 דקות, והופכים משפחות שלמות לשבעות, שמחות ומלאות חיים![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
למשרה:
אופן ההכנה:1טוחנים את כל מרכיבי המשרה יחד בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם משחתי. 2מניחים את הבצלים והעוף בתבנית ויוצקים עליהם את המשרה. מערבבים היטב. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים. 3מחממים תנור ל-200 מעלות חום סטטי (לא טורבו). 4מסירים את הניילון הנצמד ומניחים נייר אפייה רטוב וסחוט מעל העוף. 5עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה וחצי. עוף אדום של ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכל עוף אדום עם בצל|צילום: ענת אלישע, mako אוכל6מסירים את הניירות, מעבירים לתוכנית טורבו וצולים עוד כ-30 דקות עד שהעוף מקבל צבע עמוק ויפה. 7מגישים עם אורז או לחם טרי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |