אוכל
אוכל

לחמג'ון מהיר בטוסטר

החיים לימדו אותנו שבשביל לחמג'ון (או לחמעג'ון, או לחמבעג'ין) צריך להכין בצק שמרים, להתפיח, לרדד למעין פיתות עם בשר ולאפות בתנור חם. מה שהחיים שכחו לציין זה שאפשר את כל זה לעשות בטוסטר, על בסיס טורטייה

|mako אוכל| פורסם06:39
Rating:421reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 3 טורטיות
  • רבע קילו בשר טחון
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • רבע צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור
  • רבע כפית בהרט או פלפל אנגלי טחון

להגשה:

  • טחינה
  • סלט חריף
  • עמבה
  • סירופ רימונים

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הבשר, הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים.

2מועכים את תערובת הבשר על הטורטיות – שליש מהכמות על כל טורטייה. בינתיים מחממים את הטוסטר.

3מרפדים את הטוסטר בנייר אפייה כך שיכסה גם את המשטח וגם את החלק של הכיסוי (חשוב, אחרת הבשר עלול להידבק לטוסטר עצמו).

4מניחים טורטייה, סוגרים את הטוסטר עליה וצולים 2-3 דקות.

5ממשיכים כך עם הטורטיות הנוספות.

6מגישים עם התוספות (חלקן או כולן).

לחמג'ון מהירלחמג'ון מהיר|צילום: יעל קצבבמקום בצק שמרים - טורטייהבמקום בצק שמרים - טורטייה|צילום: יעל קצב

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בהצלחה!

תגיות:בשר טחון
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il