אוכל
אוכל

מאפה סלק וקממבר הפוך

ההכנה לוקחת כלום זמן, האפייה קצרה ואפילו לא צריך להכין את הבצק. עדיין לא השתכנעתם להכין את המאפה שהפך ללהיט טיקטוק? תגללו למטה ותראו את התוצאה הסופית, זה כבר יעשה את העבודה (ולא חייבים סלק)

|אוכל טוב, mako| פורסם08:00
מאפה סלק וקממבר הפוך (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.427reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-12 מאפים:

  • חצי חבלית בצק עלים מופשר
  • דבש (כף לכל מאפה)
  • 1-2 סלקים קלופים ופרוסים דק
  • 200 גרם גבינת קממבר
  • תימין
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1חממים תנור ל-180 מעלות.

2קורצים מבצק העלים עיגולים בקטור של כוס שתייה פחות או יותר.

3מניחים נייר אפייה על גבי תבנית ומתחילים בהרכבת המאפה: מורחים כף דבש, עליו מניחין פרוסת סלק, פרוסת קממבר, מתבלים במעט תימין ומלח ומכסים עם עיגול בצק עלים. חוזרים על הפעולה ומקפידים לרווח בין כל מאפה.

מאפה סלק וקממבר - לפני בצק עליםמאפה סלק וקממבר - לפני בצק עלים|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoמאפה סלק וקממבר הפוךמאפה סלק וקממבר הפוך|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

4מכניסים לאפייה של 10-15 דקות או עד שהבצק מזהיב.

מאפה סלק וקממבר הפוך מוכן!מאפה סלק וקממבר הפוך מוכן!|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

5הופכים בעדינות את כל המאפים (זה בסדר אם הדבש גלש), מוסיפים עוד פרוסת קממבר ומגישים.

*אם לא אוהבים סלק אפשר להחליף בבצל

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il