אוכל
אוכל

גריסיני ביתי

זה כל כך קל ופשוט, שאפשר לתת לילדים הצעירים בבית להכין אותם: גריסיני מבצק פילו. אפשר למרוח רק שמן זית, אפשר לשלב כמה תבלינים ואפילו לימון ופרמזן. 10 דקות ויש לכם גריסיני קראנצ'י מושלם

|mako אוכל| פורסם08:00
גריסיני ביתי (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל
Rating:546reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • דפי פילו (כמות הדפים לפי המקלות שרוצים)

למריחה:

  • שמן זית
  • פפריקה מעושנת
  • זעתר עם מלח
  • בזיליקום, פרמז'ן וגרידת לימון
  • שום כתוש, תימין ומלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מניחים דף פילו על משטח העבודה, מניחים מעליו כף שמן זית ומתבלים איך שאוהבים (הצענו למעלה כל מיני שילובים, אבל אתם לגמרי יכולים לגוון).

3מברישים היטב את כל חלקי הדף בתערובת השמן והתיבלינים שהכנתם. מגלגלים את דף הפילו ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

4מכניסים לתנור ל-10 דקות ויש לכם גריסיני ביתי משגע עם ריח וטעם ממכרים. תיהנו.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il