
המצרכים :ל-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2טורפים בקערה בינונית קמח, אבקת קקאו, קורנפלור, סודה לשתייה ומלח. מניחים בצד. 3במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה עם הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת מסה תפוחה ובהירה. 4מוסיפים ביצה, מעבדים עד שהיא נטמעת ומוסיפים את הביצה השנייה ואת תמצית הווניל. מעבדים לתערובת אחידה. 5מוסיפים חצי מתערובת היבשים לקערת המיקסר ומערבבים לאט בוו גיטרה. כשהם מתחילים להיטמע עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים את שאר היבשים, וגם את השוקולד צ'יפס. 6מערבבים רק עד שנוצר בצק אחיד. 7יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה או שתי כפות, ומסדרים על תבניות מרופדות בניירות אפייה. שומרים על מרחק של כ-4 ס"מ בין עוגייה לעוגייה. 8משטחים בעדינות כל תלולית כך שהעוגיות ייאפו קצת יותר שטוחות. 9אופים 10 דקות, מוציאים את העוגיות ומניחים להן להתקרר כמה דקות. 10אם רוצים, מפזרים מעט מלח ים. ** כמו שרואים בסרטון, אפשר להכין את העוגיות גם ללא מיקסר. תגיות:שוקולד צ'יפס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |