
שקדי מרק ביתייםכמה שמחנו לגלות שכמו הרבה מאכלים מעובדים, גם שקדי מרק אפשר בקלות להכין בבית, והם יוצאים פריכים וטעימים בטירוף. והשוס? מדובר בערך במאכל היחיד על הפלנטה שהגרסה האפויה שלו יותר מוצלחת מהמטוגנת |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2לשים את כל המרכיבים בקערה לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. 3מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה דק ככל הניתן (אם יש לכם מכונת פסטה, אפשר להשתמש בה). 4חותכים את יריעת הבצק לריבועים קטנטנים בעזרת סכין או גלגלת. 5מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 5 דקות. שקדי מרק. רבע שעה ומוכן|צילום: יעל קצב שקדי מרק ביתיים|צילום: יעל קצבממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בהצלחה! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |