אוכל
אוכל

שקדי מרק ביתיים

כמה שמחנו לגלות שכמו הרבה מאכלים מעובדים, גם שקדי מרק אפשר בקלות להכין בבית, והם יוצאים פריכים וטעימים בטירוף. והשוס? מדובר בערך במאכל היחיד על הפלנטה שהגרסה האפויה שלו יותר מוצלחת מהמטוגנת

|mako אוכל| פורסם08:57
Rating:3.67reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות שמן זית
  • רבע כוס מים
  • שלושת רבעי כפית מלח
  • חצי כפית כורכום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2לשים את כל המרכיבים בקערה לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.

3מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה דק ככל הניתן (אם יש לכם מכונת פסטה, אפשר להשתמש בה).

4חותכים את יריעת הבצק לריבועים קטנטנים בעזרת סכין או גלגלת.

5מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 5 דקות.

שקדי מרק. רבע שעה ומוכןשקדי מרק. רבע שעה ומוכן|צילום: יעל קצבשקדי מרק ביתייםשקדי מרק ביתיים|צילום: יעל קצב

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בהצלחה!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il