
מתכון לשוקיים עוףיש אנשים שמכינים עוף שלם בתנור, יש כאלה שמכינים כרעיים ויש את שמראש צולים רק את הפייבוריט: שוקי עוף, פולקלעך. המרינדה הטעימה הזאת כוללת בסך הכל 4 מרכיבים פשוטים ונגישים - משרים שעתיים וצולים, זה הכל![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
למרינדה:
לעיטור (לא חובה):
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה. 2מעסים את השוקיים ברינדה ומניחים להשרייה לשעתיים. 3מחממים תנור ל-180 מעלות וצולים כ-40 דקות או עד שהשוקיים שחומות וזוהובות. 4מקשטים בקצת שומשום ובצל ירוק (אם רוצים) ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |