
נשנושי ניוקי פריכים בדקהכל מי שמתלונן (ובצדק) שניוקי קנויים זה ממש לא כמו הדבר האמיתי שמכינים לבד – צריך להכיר את מתכון העל הזה לנשנושים פריכים שמכינים בשנייה. כל כך מעט עבודה זה, שאפילו לא צריך לבשל מראש את הניוקי (הקנוי!) |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את כל המרכיבים כך שהניוקי יצופו בשמן ותבלינים מכל הכיוונים. 3מפזרים את הניוקי המתובלים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-30 דקות, עד הזהבה. 4מנשנשים בשמחה. נשנושי ניוקי. תכף יהיה פה טעים|צילום: יעל קצב נשנושי ניוקי פריכים בדקה|צילום: יעל קצבממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בהצלחה! תגיות:ניוקי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |