
עוגת שזיפים קלה ומעולהבמשך רוב חודשי השנה עוגות שזיפים (טריים) הן בגדר חלום רחוק. אז הנה, זה בדיוק הזמן לממש את הקרייב - והמתכון הזה של רותם ליברזון הוא המתכון לעשות את זה איתו. לא להילחץ מהתבנית, אפשר גם אינגליש קייק![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית קוגלוף 22 ס"מ או אינגליש קייק לא חד"פ:
אופן ההכנה:1טורפים את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. 2מוסיפים את היוגורט, קליפת הלימון והחמאה וממשיכים לטרוף עוד 2 דקות. 3מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע בבלילה. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מעבירים את התערובת לתבנית משומנת היטב. מסדרים למעלה את חצאי השזיפים. 6אופים כ-45 דקות, עד שהעוגה שחומה ויבשה מבפנים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון עוגת שזיפים של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל** לגרסה פרווה ממירים את החמאה בחצי כוס שמן זית ואת היוגורט במיץ תפוזים או כל יוגורט טבעוני. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |