
מתקשים להיפרד מהמצה בריי? קבלו את הפיתה ברייפסח עבר, המצה בריי איתו, אבל אנחנו בטוחים שיש כאלה שמתקשים להיפרד מהקונספט של לביבות מצה רכות וטעימות. ההמלצה שלנו לאותם מתגעגעים היא פשוט להחליף את המצה בפיתה - ניסינו, וזה אפילו יותר טעים!![]() צילום: מיכל הלפרין |
המצרכים :ל-2-3 מנות:
אופן ההכנה:1טורפים יחד את הביצים, הסוכר, תמצית הווניל, המלח והחלב. 2מרטיבים את הפיתות, סוחטים ומפוררים. מוסיפים לבלילה ומערבבים. 3משמנים מעט את המחבת, ויוצקים פנימה לביבות מהבלילה בעזרת כף או מצקת. 4מטגנים משני הצדדים ומגישים חם. ** אפשר להחליף את הפיתות בכמה פרוסות חלה. תגיות:פיתות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |