
פנקייק ורוד משני מרכיביםהוסיפו לבלילה אבקת סוכר ותקבלו פנקייק מתקתק, הוסיפו קצת מלח והוא יתאים להגשה עם גבינות וירקות, ואפשר גם פשוט להשאיר אותו כמו שהוא. והיופי הגדול: הוא בכלל עשוי מקינואה (וסלק)![]() צילום: לין לוי, mako אוכל |
בכל מה שקשור לאוכל בריא - ילדים יכולים להיות צרכנים מאתגרים למדי. כל עוד יש במנה סוכר, גבינה מותכת או פירורי לחם מטוגנים היא כנראה תעבור חלק, אבל קינואה? זה פחות הכיוון. הפנקייקים האלה באים לשבור את הדיכוטומיה הזאת: מצד אחד מדובר בפנקייק, ולא סתם פנקייק אלא פנקייק ורוד. מצד שני - אחד משני המרכיבים שלו הוא קינואה, והשני סלק, שני אלמנטים שלא בהכרח עולים בקנה אחד עם התשוקות הקולינריות של הילדים שלנו. המצרכים :לכ-40 פנקייקים קטנטנים:
אופן ההכנה:1משרים את הקינואה בהרבה מים למשך לילה. 2שוטפים את הקינואה ומסננים. 3טוחנים בבלנדר את הקינואה עם כוס מים ועם הסלק המבושל לקבלת בלילה חלקה. 4מרססים מחבת בשמן ומטגנים את הפנקייקים משני הצדדים. ** הצעות הגשה מתוקות: ריבה, מייפל ובננה, מעדן חלב שאוהבים ותאנים. ** הצעות הגשה מלוחות: שמנת חמוצה וסלמון כבוש, ריבה ופרוסה של גבינת עזים/כחולה, גבינת שמנת ומלפפון. פנקייק ורוד - הבלילה|צילום: לין לוי, mako אוכל פנקייק ורוד - מטגנים על מחבת משומנת עם תרסיס שמן|צילום: לין לוי, mako אוכלבתיאבון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |