מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

מוקפץ זריז של פסטה, ירקות וחזה עוף

יותר מהיר או יותר טעים? וואללה, קשה להחליט! מה שחשוב זה שמדובר במנה שיש בה הכל - גם חלבון, גם ירק וגם פחמימה - ושכל כך קל להכין אותה שאחרי פעם אחת כנראה תחתמו על קביעות

|mako אוכל| פורסם07:13
פסטה וחזה עוף מוקפצים עם ירקות (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • כף קורנפלור
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 4-5 כפות שמן זית
  • 250 גרם פסטה (איזה סוג שאוהבים)
  • כוס פרחי ברוקולי
  • פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • בצל ירוק, חתוך למקטעים
  • סלסילת פטריות, חתוכות לרבעים
  • 2 שיני שום, מגורדות

לרוטב:

  • 3 כפות רוטב סויה איכותי
  • 2 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 3 כפות סילאן 100% טבעי
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

2מערבבים בקערה את חזה העוף עם הקורנפלור והסויה. מניחים בצד ל-10 דקות.

3מלהיטים מחבת ווק עם שמן ומטגנים את חזה העוף עד שמוכן. מוציאים לצלחת.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

4מכניסים את כל הירקות למחבת, מקפיצים כ-5 דקות ומחזירים את חזה העוף. מוסיפים גם את הפסטה.

פסטה וחזה עוף מוקפצים - המרכיביםפסטה וחזה עוף מוקפצים - המרכיבים|צילום: ענת אלישע, mako אוכלפסטה וחזה עוף מוקפציםפסטה וחזה עוף מוקפצים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

5מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב ויוצקים לווק. מקפיצים עוד 2 דקות ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il