אוכל
אוכל

מוקפץ זריז של פסטה, ירקות וחזה עוף

יותר מהיר או יותר טעים? וואללה, קשה להחליט! מה שחשוב זה שמדובר במנה שיש בה הכל - גם חלבון, גם ירק וגם פחמימה - ושכל כך קל להכין אותה שאחרי פעם אחת כנראה תחתמו על קביעות

|mako אוכל| פורסם07:13
פסטה וחזה עוף מוקפצים עם ירקות (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.670reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • כף קורנפלור
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 4-5 כפות שמן זית
  • 250 גרם פסטה (איזה סוג שאוהבים)
  • כוס פרחי ברוקולי
  • פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • בצל ירוק, חתוך למקטעים
  • סלסילת פטריות, חתוכות לרבעים
  • 2 שיני שום, מגורדות

לרוטב:

  • 3 כפות רוטב סויה איכותי
  • 2 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 3 כפות סילאן 100% טבעי
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

2מערבבים בקערה את חזה העוף עם הקורנפלור והסויה. מניחים בצד ל-10 דקות.

3מלהיטים מחבת ווק עם שמן ומטגנים את חזה העוף עד שמוכן. מוציאים לצלחת.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

4מכניסים את כל הירקות למחבת, מקפיצים כ-5 דקות ומחזירים את חזה העוף. מוסיפים גם את הפסטה.

פסטה וחזה עוף מוקפצים - המרכיביםפסטה וחזה עוף מוקפצים - המרכיבים|צילום: ענת אלישע, mako אוכלפסטה וחזה עוף מוקפציםפסטה וחזה עוף מוקפצים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

5מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב ויוצקים לווק. מקפיצים עוד 2 דקות ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il