
מוקפץ זריז של פסטה, ירקות וחזה עוףיותר מהיר או יותר טעים? וואללה, קשה להחליט! מה שחשוב זה שמדובר במנה שיש בה הכל - גם חלבון, גם ירק וגם פחמימה - ושכל כך קל להכין אותה שאחרי פעם אחת כנראה תחתמו על קביעות![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. 2מערבבים בקערה את חזה העוף עם הקורנפלור והסויה. מניחים בצד ל-10 דקות. 3מלהיטים מחבת ווק עם שמן ומטגנים את חזה העוף עד שמוכן. מוציאים לצלחת. 4מכניסים את כל הירקות למחבת, מקפיצים כ-5 דקות ומחזירים את חזה העוף. מוסיפים גם את הפסטה. פסטה וחזה עוף מוקפצים - המרכיבים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל פסטה וחזה עוף מוקפצים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל5מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב ויוצקים לווק. מקפיצים עוד 2 דקות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |