המצרכים :ל-12 מאפינס:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח התופח, היוגורט והמלח למשך 4-5 דקות עד לקבלת בצק. 3 מגלגלים את הבצק לצורת נקניק ארוך, פורסים וחותכים לקוביות בצק בגודל של כסנטימטר. הבצק | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako כל המרכיבים לקערה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako4 מעבירים את קוביות הבצק לקערה ומוסיפים שמן זית, גבינה צהובה, זיתים, פלפל שחור גרוס, אורגנו וצ'ילי. מערבבים בעדינות. 5 מעבירים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות ואופים 15-20 דקות עד להזהבה. 6 מגישים עם רוטב פיצה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! |