אוכל
אוכל

זה סלט שהיינו מוכנים לאכול כל יום

הוא משביע, הוא טעים, הוא מהיר, הוא מזין ברמות והרוטב שלו כל כך מאוזן וטוב שלרגעים היה נדמה לנו שהקערה פשוט מתרוקנת מעצמה. אז מה הפלא שאנחנו מאוהבים בסלט הזה עד מעל הראש?

|mako אוכל| פורסם08:27
סלט שהיינו מוכנים לאכול כל יום (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.5142reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • ראש חסה, שטוף וקצוץ או קרוע
  • 2 מלפפונים, חצויים ופרוסים
  • כוס גרגירי תירס
  • כוס פולי סויה מבושלים (ללא תרמיל)
  • אבוקדו שלם, חתוך לקוביות
  • חצי בצל סגול, פרוס

לרוטב:

  • כף רוטב סויה
  • שן שום כתושה
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית גדושה חרדל דיז'ון גרגירים
  • 2 כפות סילאן טבעי
  • 4 כפות שמן זית
  • מעט מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה:

1שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה.

2מנערים בצנצנת את מרכיבי הרוטב, עד שמסמיך.

3יוצקים את הרוטב על הסלט ומגישים מיד.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

סלט ירקות ופולי סויהסלט ירקות ופולי סויה|צילום: ענת אלישע, mako אוכלסלט ירקות ופולי סויה. גם מעורבב הוא יפה!גם מעורבב הוא יפה!|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il