אוכל
אוכל

עוגיות שוקולד פאדג' מושלגות

אלו לא עוד עוגיות שוקולד מושלגות: הן עסיסיות, אווריריות ושוקולדיות בטירוף. כן, צריך להקציף חלבונים, אבל אנחנו בטוחים שתעמדו בזה. בשביל התוצאה הזאת - בכלל אין שאלה

|mako אוכל| פורסם09:24
Rating:4.822reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לכ-30 עוגיות:

  • 3 ביצים
  • כוס סוכר לבן (200 גרם)
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • שלושת רבעי כוס קקאו (105 גרם)
  • כוס וחצי קמח (210 גרם)
  • שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 100 גרם שוקולד קצוץ

לציפוי:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר יחסית.

2ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר. מוסיפים אותו ביחד עם החמאה לקערה וממשיכים להקציף.

3מוסיפים קקאו, קמח, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ ומערבבים בתנועות קיפול.

4מכניסים למקפיא ל-10 דקות עד שהבלילה מתייצבת.

עוגיות שוקולד פאדג' מושלגותעוגיות שוקולד פאדג' מושלגות|צילום: יעל קצב, mako אוכל

5מחממים תנור ל-180 מעלות.

6בעזרת ידיים רטובות מגלגלים כדורים מבלילת העוגיות, טובלים כל עוגייה באבקת סוכר ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

7אופים 8-10 דקות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il