
עוגיות שוקולד פאדג' מושלגותאלו לא עוד עוגיות שוקולד מושלגות: הן עסיסיות, אווריריות ושוקולדיות בטירוף. כן, צריך להקציף חלבונים, אבל אנחנו בטוחים שתעמדו בזה. בשביל התוצאה הזאת - בכלל אין שאלה |
המצרכים :לכ-30 עוגיות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר יחסית. 2ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר. מוסיפים אותו ביחד עם החמאה לקערה וממשיכים להקציף. 3מוסיפים קקאו, קמח, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ ומערבבים בתנועות קיפול. 4מכניסים למקפיא ל-10 דקות עד שהבלילה מתייצבת. עוגיות שוקולד פאדג' מושלגות|צילום: יעל קצב, mako אוכל5מחממים תנור ל-180 מעלות. 6בעזרת ידיים רטובות מגלגלים כדורים מבלילת העוגיות, טובלים כל עוגייה באבקת סוכר ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 7אופים 8-10 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |