אוכל
אוכל

צ'יפס שעועית צהובה

אנחנו יודעים שאתם מפחדים מירקות קפואים בימים אלה, אבל בואו, השעועיות לא עשו לכם שום דבר רע, ואין שום סיבה להעניש אותן ואת עצמכם ולהימנע מהן. בטח כשמדובר בכזאת מנה מנצחת, קלילה ובריאה, קריספית וטעימה

|אוכל טוב, mako| פורסם07:00
צ'יפס שעועית צהובה (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.249reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 שקית שעועית צהובה קפואה
  • 4 כפות שמן זית
  • חצי כף פפריקה מתוקה
  • רבע כף פלפל שחור גרוס
  • רבע כף פלפל צ'ילי גרוס יבש
  • רבע כפית כמון
  • חצי כף מלח גס
  • קליפה מגוררת מחצי לימון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-190 מעלות ומשטחים את השעועית (בעודה קפואה) על תבנית מרופדת נייר אפייה.

2מערבבים בקערה שמן זית, פפריקה, פלפל שחור גרוס, צ'ילי, כמון, מלח וקליפת לימון.

3שופכים את הרוטב על השעועית, מערבבים היטב ומשטחים שוב לשכבה אחת.

4צולים בתנור החם כ-40 דקות, עד שהשעועית קריספית (שמרו על סבלנות, זה קורה).

עודמתכונים ב-10 דקות

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

מתכונים לראש השנה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il