
סלט יווני כמו במסעדהבאמת שאין סיבה בעולם לשלם 50-60 שקלים על סלט יווני, טעים ככל שיהיה. בטח ובטח כשבבית תכינו אותו טרי טרי, טעים טעים, בפחות מ-10 דקות. כשבחוץ כזה שרב - באמת שהכי טוב בבית |
המצרכים (2 מנות):
לתיבול:
אופן ההכנה:1מכניסים את כל מרכיבי הסלט לקערה. 2מתבלים במלח ופלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים ומגישים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה סלט יווני כמו במסעדה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |