
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. שוטפים את השעועית, מנקים מהקצוות ומנגבים אותה היטב. 2מערבבים יחד את הפרמזן והמלח בקערה. 3טורפים את הביצה בקערה גדולה יחסית, וטובלים בפנים חופן של שעועית. מנערים ומעבירים לתערובת הפרמזן (אפשר בידיים או בעזרת מזלג). מצפים את השעועית מכל הצדדים בפרמזן (אפשר לעזור לה להידבק בעזרת האצבעות). 4מסדרים את השעועית בתבנית מרופדת נייר אפייה. 5צולים בתנור כ-10 דקות, עד שהפרמזן מזהיבה והשעועית מתרככת מעט. הערות: ** אפשר להוסיף תבלינים כמו פלפל שחור, אבקת שום, פפריקה ואפילו כורכום, לפי הטעם. ** חשוב לסדר את השעועית בתבנית בשכבה אחת בלבד, ואפילו באופן מרווח. ככה היא תקבל את הצלייה הטובה ביותר. ** אין שעועית ירוקה טרייה? אפשר להכין עם מוקפאת, אבל זה יצא רך יותר ופחות פריך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |