
מאפינס תפוחים מקורמליםלא צריך פה מיקסר, לא מעבד מזון - רק חמש דקות עבודה וכל הבית הולך להתמלא בריח מטמטם של תפוחים וקינמון. מקרמלים קוביות תפוחי עץ ירוקים, מערבבים בבלילה זריזה, רבע שעה בתנור - ומוכן! (ויש גם גרסה פרווה)![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :ל-12 קאפקייקס
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2ממיסים במחבת חמאה, 2 כפות סוכר חום וקינמון ומוסיפים את קוביות התפוחים לצריבה של 2-3 דקות. 3מכינים בלילה: טורפים בקערה את הביצים עד לקבלת קצף עדין, מוסיפים סוכר חום, תמצית וניל, שמן וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד. 4מוסיפים לבלילה את התפוחים המקורמלים, קמח ואבקת אפייה ומערבבים. מאפינס תפוחים לפני אפייה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako5משמנים תבניות קאפקייקס ויוצקים מהבלילה עד שני שליש מגובה התבניות. 6אופים כרבע שעה, דוקרים בקיסם, וכשהוא יוצא כמעט יבש עם מעט פירורים עליו מוציאים מהתנור. מפזרים אבקת סוכר מעל, מחכים קצת וזוללים. * בשביל גרסת פרווה ממירים את החמאה בכף שמן קוקוס. מאפינס תפוחים מוכנים ומצטננים|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |