1מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את קוביות הפרגית ואת עצם המח. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
אושפלאו מהיר - המרכיבים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל
אושפלאו מהיר של ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכל2מוסיפים את הבצל, הגזרים, הצימוקים, גרגירי החומוס והתבלינים וממשיכים לטגן תוך ערבוב.
3מוסיפים את האורז ומערבבים היטב, שיקבל גם הוא טיגון קצר.
4מוסיפים את ראש השום ואת המים הרותחים. מערבבים, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה למינימום.
5מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות. מכבים את האש, מחכים עוד 10 דקות ומגישים.