אוכל
אוכל

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

אחרי שתכינו פעם אחת תפוחי אדמה קריספיים בתנור בשיטה של ענת אלישע - כנראה תישארו עם השיטה הזאת לנצח. הכל מתחיל בחריצה של תפוחי האדמה שתי וערב, שהופכת אותם לפריכים ממש כמו באגדות

|mako אוכל| פורסם10:13
תפוחי אדמה בתנור (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.7147reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 10 תפוחי אדמה בינוניים, שטופים (לא קלופים)
  • רבע צרור פטרוזיליה קצוץ
  • רבע צרור כוסברה קצוץ
  • כפית צ׳ילי גרוס
  • רבע כפית שום גבישי
  • כף גדושה תבלין לסטייק או גריל עוף
  • מלח לפי טעם
  • שליש כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.

2חוצים את תפוחי האדמה ובעזרת סכין חורצים את החלק הפנימי לאורך ולרוחב.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

תפוחי אדמה בתבניתתפוחי אדמה בתבנית|צילום: ענת אלישע, mako אוכלתפוחי אדמה פסיכיים בתנורתפוחי אדמה פסיכיים בתנור|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

3מערבבים בקערה את כל מרכיבי התיבול.

4מורחים על כל שטח התבנית שלושה רבעים מתערובת התבלינים.

5מסדרים את תפוחי האדמה כך שהקליפה פונה למעלה, ומברישים ביתרת תערובת התיבול.

6צולים 45 דקות או עד הזהבה עמוקה והתרככות מלאה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il