אוכל
אוכל

קציצות קישואים ובולגרית אפויות

מתכון לקציצות קישואים אפויות לא נשמע לכם מפתה מספיק? אז חכו רגע עם זה ותראו את התמונות - כמעט אפשר לטעות שהן מטוגנות, ובכל הנוגע לטעם - הן מעולות. קציצות טעימות, מזינות, קלות להכנה ועם ממש מעט שמן

|אוכל טוב, mako| פורסם08:00
כל כך מעט שמן (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.4214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-16 קציצות:

  • 4 קישואים בינוניים
  • 1 בצל בינוני
  • 2 ביצים
  • רבע כוס גבינה בולגרית מגוררת
  • 2 כפות קמח
  • קורט מלח
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מגררים את הקישואים והבצל בפומפייה על החלק הגס ולאחר מכן סוחטים טוב מנוזלים בעזרת כפות הידיים או מסננת.

התערובתהתערובת|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

עודמתכונים ב-10 דקות

3מוסיפים את הביצים, הבולגרית, הקמח והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

4מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה, משמנים אותו במעט שמן זית ומסדרים עליו את הקציצות.

לפני אפייהלפני אפייה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

5מכניסים את התבנית עם הקציצות לתנור ואחרי 20-25 דקות הופכים את הקציצות לצד השני להמשך אפייה של 10 דקות, עד להזהבה.

ואחרי אפייהואחרי אפייה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

* מומלץ להגיש עם צזיקי/יוגורט עם נענע יבשה ושום כתוש.

קציצות קישואים אפויותמומלץ להגיש עם יוגורט|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il