
קציצות קישואים ובולגרית אפויותמתכון לקציצות קישואים אפויות לא נשמע לכם מפתה מספיק? אז חכו רגע עם זה ותראו את התמונות - כמעט אפשר לטעות שהן מטוגנות, ובכל הנוגע לטעם - הן מעולות. קציצות טעימות, מזינות, קלות להכנה ועם ממש מעט שמן![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :ל-16 קציצות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מגררים את הקישואים והבצל בפומפייה על החלק הגס ולאחר מכן סוחטים טוב מנוזלים בעזרת כפות הידיים או מסננת. התערובת|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3מוסיפים את הביצים, הבולגרית, הקמח והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה, משמנים אותו במעט שמן זית ומסדרים עליו את הקציצות. לפני אפייה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako5מכניסים את התבנית עם הקציצות לתנור ואחרי 20-25 דקות הופכים את הקציצות לצד השני להמשך אפייה של 10 דקות, עד להזהבה. ואחרי אפייה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako* מומלץ להגיש עם צזיקי/יוגורט עם נענע יבשה ושום כתוש. מומלץ להגיש עם יוגורט|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |