
תפוצ'יפס הום מיידכל מה שצריך בשביל להכין את התפוצ'יפס האלה זה תפוחי אדמה, קערת מים ותבלינים. תוך חצי שעה גג הם בתנור הם מוכנים, ואם בא לכם פחות זהוב - אפשר אפילו קצת פחות. זוללים עם מטבל שאוהבים![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או סכין. 2מניחים בקערה את פרוסות תפוחי האדמה ויוצקים מים עד לכיסוי מלא. אחרי רבע שעה מסננים. 3מחממים תנור ל-200 מעלות על תכנית טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 4מניחים את פרוסות תפוחי האדמה על מגבת ומייבשים היטב. מעבירים לקערה ומוסיפים את התבלינים. מערבבים הכל היטב. 5מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה על התבנית. מכניסים לתנור ואופים כ 15 דקות. 6הופכים את תפוחי האדמה ואופים עוד 15 דקות נוספות או עד הזהבה עמוקה. מגישים לצד מטבל שאוהבים וזוללים. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |