אוכל
אוכל

תפוצ'יפס הום מייד

כל מה שצריך בשביל להכין את התפוצ'יפס האלה זה תפוחי אדמה, קערת מים ותבלינים. תוך חצי שעה גג הם בתנור הם מוכנים, ואם בא לכם פחות זהוב - אפשר אפילו קצת פחות. זוללים עם מטבל שאוהבים

|אוכל טוב, mako| פורסם07:00
תפוצ'יפס הום מייד (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.8107reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4-5 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית שום גבישי/אבקת שום
  • חצי כפית פלפל שחור/לבן
  • כפית שטוחה מלח (אפשר גם יותר. לפי טעם אישי)
  • *ניתן להוסיף כל תבלין אחר שאוהבים

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או סכין.

>> מתכונים לשבועות

> כולל כל עוגת גבינה אפשרית

2מניחים בקערה את פרוסות תפוחי האדמה ויוצקים מים עד לכיסוי מלא. אחרי רבע שעה מסננים.

3מחממים תנור ל-200 מעלות על תכנית טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4מניחים את פרוסות תפוחי האדמה על מגבת ומייבשים היטב. מעבירים לקערה ומוסיפים את התבלינים. מערבבים הכל היטב.

5מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה על התבנית. מכניסים לתנור ואופים כ 15 דקות.

6הופכים את תפוחי האדמה ואופים עוד 15 דקות נוספות או עד הזהבה עמוקה. מגישים לצד מטבל שאוהבים וזוללים.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il