
משה בתיבהלמעט עניין בצק העלים, שלפעמים טיפה כבד עלינו, משה בתיבה זה משהו שקשה לנו לעמוד בפניו. בגרסה הזאת, של ענת אלישע, מחליפים בצק עלים בפילאס הנגיש לא פחות, וזהו - עכשיו מדובר בנשנוש המושלם![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחלקים את הבצק לרצועות ברוחב הנקניקיות הרצוי (שלמות או חצויות - אנחנו הלכנו הפעם על חצויות). 2מגלגלים כל נקניקיה עד אמצע הרצועה, חותכים ומניחים במגש מרופד בנייר אפייה. ממשיכים כך עם כל השאר. 3מברישים בביצה ומפזרים שומשום. 4מחממים תנור ל-180 מעלות (חום סטטי) ואופים 30-35 דקות. נשנוש של החיים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל משה בתיבה בבצק פילאס|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |