
פסטה פסטואין לכם כוח להכין פסטו? תשתמשו בקנוי, אבל אנחנו נשבעים שמכריכה לכריכה הכנת פסטו ביתי טרי ומדהים לוקחת פחות זמן מהקפיצה למכולת. מכאן זו החלטה שלכם (אבל תכינו)![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :לפסטה:
לפסטו:
אופן ההכנה:1טוחנים את כל מרכיבי הפסטו במעבד מזון למחית סמיכה. 2מכינים פסטה לפי ההוראות על האריזה. מסננים ושומרים מעט ממי הבישול. 3מיד כשהפסטה מוכנה מערבבים אותה עם הרוטב, ומוסיפים 2 כפות ממי בישול הפסטה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון פסטה ברוטב פסטו|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל פסטה פסטו של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |