
סלט בישבש מרוקאיהכלל הראשון של סלט בישבש אמיתי הוא שכל המוסיף גורע. שומר, שמיר, מלח, לימון ושמן זית – זה כל מה שצריך, שום דבר מעבר לזה. הכלל השני: הוא בכלל הכי טעים אחרי יום במקרר |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 פורסים את השומר לאורכו לפרוסות דקות. מעבירים לקופסה גדולה. 2 מוסיפים שמיר, מלח, לימון ושמן זית ומערבבים (אפשר לסגור את הקופסה ולנער). ** הבישבש יהיה במיטבו יום אחרי ההכנה, אבל אפשר ליהנות ממנו מאוד כבר אחרי שעה.
או! | צילום:
יעל קצב
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|