
בלונדיז פקאן ושוקולד צ'יפסהן אולי לא מבוססות שוקולד, אבל זה לא עושה אותן פחות מוצלחות מאחיותיהן הבראוניז. למעשה, הקרמליות הצ'ואית של הבלונדיז היא נשק שיש רק להן, ואיתו הן ינצחו (אם רק תיתנו להן צ'אנס)![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 25*25 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מערבבים בקערה חמאה רכה, סוכר לבן, סוכר חום ומלח. 3מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב. 4מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים שוב. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים. מתקבלת תערובת מאוד סמיכה, סטייל עוגיות שוקולד צ'יפס, וזה בסדר. 5מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים ומיישרים. 6מפזרים את שברי הפקאנים ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בבלונדיז יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים וחותכים לריבועים קטנים. בתבנית|צילום: קרן אגם, mako אוכל** שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |