
אורז מוקפץ עם בשר טחון10 דקות? רציני רק 10 דקות? התשובה היא כן, אם יש לכם סיר אורז לבן מבושל - הדרך למנה האסייתית הפשוט מטריפה הזאת היא קצרה מאין כמוה. ומי כמונו יודעים - אתם רוצים ללכת בה. אין אורז מוכן? תוסיפו 20 דקות![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים את השעועית הירוקה למקטעים ברוחב כסנטימטר. 2מלהיטים היטב מחבת ווק ומוסיפים את שמן הזית והשעועית הקצוצה. מחבת טעימה ב-10 דקות|צילום: ענת אלישע, mako אוכל אורז סיני עם בשר טחון|צילום: ענת אלישע, mako אוכל3מטגנים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב. 4מוציאים את השעועית לצלחת בעזרת כף מחוררת. 5מוסיפים לווק את הבשר הטחון, מפוררים ומטגנים עד שינוי צבע. 6מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והצ׳ילי, מערבבים ומוסיפים את מרכיבי התיבול. 7לאחר כדקה מוסיפים את השעועית והאורז המוכן, מערבבים היטב במשך 2 דקות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |