
עוגת קינמון ואגוזים פרווההיא הדרית בזכות המיץ וקליפת הלימון, היא קרמלית בזכות הסוכר החום (אנחנו חושבים שזה הכי מעט שהשקענו אי פעם בשביל טעם קרמלי!), והיא מסומנת בשבילים של קינמון ואגוזים, בשביל להפוך לממכרת באופן סופי
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):לתבנית אינגליש קייק גדולה:
לתערובת הקינמון:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הווניל עד לקבלת תערובת תפוחה. 3 מוסיפים בזרימה דקיקה תוך כדי הקצפה שמן ומיץ תפוזים. מוסיפים את הקמח, הקוקוס וקליפת הלימון ומערבבים במרית. 4 מערבבים בקערית נפרדת את חומרי המלית. 5 משמנים היטב תבנית אינגליש קייק, מפזרים סוכר ויוצקים את הבלילה. 6 מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים והקינמון ובעזרת קיסם מערבבים מעט. 7 אופים 35-40 דקות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון!
|