אוכל
אוכל

סלמון בסגנון אסייתי שמתקתקים בעשר דקות

אם עדיין לא נסגרתם על דג לשבת, הנה סגרנו לכם את הפינה. כבר נסגרתם? אנחנו בכל זאת מזמינים אתכם לשקול ברצינות את הסלמון האלוהי הזה, שהוא לא רק טעים ברמות אחרות אלא גם דורש 10 דקות עבודה בלבד

|mako אוכל| פורסם06:11
סלמון בסגנון אסייתי (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.5131reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 6-8 מנות פילה סלמון עם העור

לרוטב:

  • 3 בצלים ירוקים, קצוצים
  • 3 שיני שום, מגוררות דק
  • כפית ג'ינג'ר טרי, מגורר דק
  • חצי פלפל צ'ילי, קצוץ דק
  • כף רוטב סויה מתוק
  • כף רוטב סויה כהה
  • כף רוטב טריאקי
  • 2 כפות דבש
  • לימון שלם סחוט
  • מעט מלח (לפי טעם)
  • 3 כפות שמן זית

להגשה:

  • שומשום קלוי (שחור או לבן)
  • בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות (חום סטטי עליון-תחתון).

2מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.

3מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, יוצקים את הרוטב ומעסים את הדגהיטב.

5צולים כ-25 דקות.

6מפזרים שומשום שחור קלוי (שחור או לבן) ומעט בצל ירוק קצוץ, ומגישים.

סלמון בסגנון אסייתי לפני הצלייהסלמון בסגנון אסייתי לפני הצלייה|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il