
סלמון בסגנון אסייתי שמתקתקים בעשר דקותאם עדיין לא נסגרתם על דג לשבת, הנה סגרנו לכם את הפינה. כבר נסגרתם? אנחנו בכל זאת מזמינים אתכם לשקול ברצינות את הסלמון האלוהי הזה, שהוא לא רק טעים ברמות אחרות אלא גם דורש 10 דקות עבודה בלבד![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות (חום סטטי עליון-תחתון). 2מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 3מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, יוצקים את הרוטב ומעסים את הדגהיטב. 5צולים כ-25 דקות. 6מפזרים שומשום שחור קלוי (שחור או לבן) ומעט בצל ירוק קצוץ, ומגישים. סלמון בסגנון אסייתי לפני הצלייה|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |