אוכל
אוכל

מאפה חצילים וגבינות

נשארו חצילים משבת? נהדר, ארוחת הערב שלכם להיום זה עתה התחילה להכין את עצמה

|mako אוכל| פורסם06:35
Rating:3.767reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • בצק עלים מופשר
  • רוטב עגבניות לפיצה (מוכן)
  • פרוסות חצילים מטוגנות או אפויות שנשארו משבת
  • 10 פרוסות מוצרלה
  • קוביית בולגרית או פטה
  • עלי בזיליקום
  • ביצה להברשה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2פורסים את בצק העלים על משטח העבודה.

3מורחים במרכז הבצק לאורכו 3 כפות של רוטב עגבניות ומסדרים פרוסות של חצילים ומוצרלה. מפוררים בולגרית ומפזרים עלי בזיליקום.

4מורחים עוד שכבה רוטב, ושוב חצילים, מוצרלה, בולגרית ובזיליקום.

5מקפלים את שולי הבצק לצורה של סירה, מברישים בביצה טרופה ואופים 20 דקות, עד הזהבה.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

מאפה חצילים וגבינות. חצילים משבת - לכאן!מאפה חצילים וגבינות. חצילים משבת - לכאן!|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il