
בטטה-תפוז בתנורלא רק שמן זית: מתברר שמה שקוביות הבטטה באמת רוצות להיכנס איתו לתנור זה בכלל מיץ תפוזים! שומר על עסיסיות, מאפשר להפחית שמן, והכי חשוב - מוסיף חמיצות פשוט נפלאה למתיקות הבטטיתאושיק פלר גיל|"מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"| פורסם07/07/2510:58 ![]() צילום: שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים" |
המצרכים (6 מנות):תבנית 25X35 ס"מ:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2משמנים תבנית בשמן זית ומעבירים אליה את כל המרכיבים. מערבבים, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-20 דקות. במהלך האפייה מסירים פעם או פעמיים את הכיסוי ומערבבים בזהירות כדי שכל הבטטות יתכסו במיץ. 3מסירים את הכיסוי וממשיכים לאפות כ-15 דקות נוספות, עד שהבטטות רכות. 4מעבירים את התנור למצב גריל וצולים בטמפרטורה מקסימלית במשך 3-2 דקות, עד שהבטטות שחומות ומעט פריכות. 5מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים קליפת תפוז מגוררת ומגישים. המתכון מתוך הספר "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים". כל ההכנסות ממכירת הספר ייתרמו לעמותת "רוח נשית" שמסייעת לנשים נפגעות אלימות.לרכישה "מתכונים מהבית" - כריכת הספר|צילום: שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |