
לאפה קינואה בשני מרכיבים (ומלח)מעדיפים להימנע מקמח לבן, ואפילו מקמח בכלל? הנה מתכון ללאפת קינואה בריאה וקלה להכנה, שתכיל בשמחה כל מילוי שתבחרו (אנחנו הלכנו על מילוי סביח מפנק) |
המצרכים :ללאפה:
להגשה כסביח:
אופן ההכנה:1משרים את הקינואה בקערה עם 3 כוסות מים ל-6 שעות לפחות או ללילה שלם. 2מסננים את הקינואה (אין צורך לשטוף). מכניסים לבלנדר יחד עם המים והמלח. מעבדים למשך דקה. 3מחממים מחבת ויוצקים חצי מצקת של הבלילה על המחבת הרותחת. כשנוצרות בועות הופכים את הלאפה לצד השני לעוד דקה-שתיים ומוציאים. 4מגישים עם כל מילוי שאוהבים. לאפה קינואה. ללא טיפת קמח|צילום: יעל קצבממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים לאפה קינואה. קלילה ובריאה|צילום: יעל קצב לאפה קינואה. מילאנו בסביח ביתי מפנק|צילום: יעל קצבבתיאבון! תגיות:קינואה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |