
אורז פרסי ירוקתראו מה זה, מתברר שה-תוספת לפסח לוקחת רק 10 דקות עבודה. אורז מפוצץ בירוקים - מלא עשבי תיבול וגם קצת אפונה וקצת פול ירוק - שהופך את השולחן ליפה יותר ואת הארוחה להרבה יותר טעימה![]() צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1יוצקים את השמן לסיר רחב ומוסיפים את האורז. מטגנים תוך כדי ערבוב 7-8 דקות. 2מוסיפים את האפונה, הפול והירק. משאירים 2 כפות של ירק קצוץ בצד. אורז ירוק|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchenלמתכון המלא בבלוג של ענת אלישע 3מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. 4מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר. 5מבשלים כ-20 דקות ומכבים את האש. 6מוסיפים לסיר את הירק הקצוץ ששמרנו בצד, מפזרים בעזרת מזלג ומכסים את הסיר לעוד 10 דקות. 7אחרי שהאורז מצטנן מערבבים את הירק פנימה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |